Rainbowblack Academy

Thank you!

Ik ben dankbaar voor alle hulp en steun die ik krijg en gekregen heb tijdens het opzetten van Rainbowblack Academy.

Het mooie van dankbaarheid is dat het een eenvoudige en effectieve manier is om je leven positief te veranderen. Simpel door aandacht te geven aan de dingen waar we dankbaar voor zijn. Dat klinkt wellicht zweverig maar als je er over nadenkt dan is dat het niet. Inmiddels is bewezen dat dankbaarheid een van de belangrijkste componenten van een goed leven is! Mensen die dankbaar zijn zijn bijvoorbeeld tevredener, optimistischer en staan positiever in het leven. Ondanks dat je je leven niet 100% in de hand hebt, heb je wel in de hand hoe je het ervaart en hoe je er op reageert. Ben je negatief dan zie je voornamelijk negatieve dingen, ben je positief dan is dat het wat je ziet. Vergelijk het met een Instagram filter, de keus is aan jou. Het gevoel van dankbaarheid is een van de meest positieve emoties die we kunnen ervaren. Kies je voor dankbaarheid, dan zul je steeds meer dingen zien om dankbaar voor te zijn. Daarbij komt dat als je dankbaarheid ervaart, er geen ruimte is voor negatieve emoties. Gelukkig kunnen we leren dankbaarheid een onderdeel van ons leven te laten zijn. Daarom hebben we een GRATIS boekje gemaakt om jou te helpen stil te staan bij al het moois wat al in je leven hebt. 

Thank you:

www.paarphotography.com, GRT_JN, Alain, Luka_Balm, Oscar_Aliev, Frank, Nienke, Sora, Wytske, Kim, Evita, Jane, Cheyenne, Clint, Michelle, Erol, Anita, Margreet, Carol_Look, Maurice_van_der_Weele, Anita, Lynn_Ryvik, Christine_Behain, Yvonne_Steenmetz, en mijn_moeder.

INDIVIDUELE  EFT-COACHING

Soms zijn er momenten in je leven dat je even vast loopt. Momenten dat je net wat meer nodig hebt dan zelfhulptools.
Als EFT coach / counselor help ik niet dienende overtuigingen en emoties los te laten. En positieve emoties en gedachten te versterken zodat je anders met situaties om kunt gaan. En je je simpel weg gelukkiger voelt.

Voor meer informatie kijk op www.rainbowblack.nl of