Rainbowblack Academy

About Rainbowblack Academy

Rainbowblack Academy is een platform waar je binnenkort alle ingrediënten kunt vinden die jou helpen om simpel weg gelukkiger te zijn. Je kunt er het leven wat je nu hebt leuker maken, stress in je leven verminderen of bijvoorbeeld onderzoeken waar je nou echt gelukkig van wordt, en daarna je leven zo in te richten dat het past bij je eigen behoeften en zo het leven van je dromen te verwezenlijken. Het fundament waarop Rainbowblack Academy is gebouwd, wordt gevormd door positieve psychologie (de wet van de aantrekkingskracht) en EFT, dat staat voor emotional freedom technique, ook wel tapping genoemd. Aan jou de keus waar je mee aan de slag gaat. Het is een plek waar je de rest van je leven terug kunt komen, om bij te leren, jezelf te blijven ontwikkelen en je geluk te onderhouden. Zie het als een sportschool om je mentale en emotionele conditie op peil te houden. Binnenkort meer!

About the name Rainbowblack

De naam Rainbowblack is afgeleid van de kleur regenboogzwart en bedoelt als ode aan de momenten dat het leven even iets minder leuk is. In onze huidige maatschappij zijn we o.a. via social media gewent dat het leven 1 groot feest moet zijn, waar voor zwarte dagen geen plek is. Volgens mij is er niets mis met je af en toe even rot voelen. Sterker nog, door deze momenten kunnen we er achter komen wat we niet en  wel willen. Juist in de zwarte dagen vinden we de kleuren die echt bij ons passen, the magic of Rainbowblack!

About founder Evelien Delfsma

Van huis uit heb ik nooit geleerd dat het aan jou is hoe je in het leven staat. Dat je wel degelijk invloed kan hebben op jouw eigen geluk en dat alles mogelijk is met de juiste mindset. Gelukkig is daar op een gegeven moment verandering in gekomen. En ontstond er bij mij een fascinatie voor vragen als: wat is geluk en wat is succesvol zijn, hoe creëer je een leven dat echt bij je past? En nu is mijn droom om alle kennis die ik heb opgedaan te delen met de wereld. Anderen te helpen hun dromen te realiseren en simpel weg gelukkiger te zijn. Vandaar Rainbowblack Academy!
 

Voor wie wat over mijn achtergrond wil weten:
Na mijn afstuderen aan de kunstacademie ben ik als freelance apparel graphic designer gaan werken. Ik maak zowel grafisch werk als dessins en artworks voor de mode branche. In 2008 heb ik naast mijn werk 3 jaar psychosynthese gestudeerd (een stroming binnen de transpersoonlijkepsychologie). Destijds puur omdat ik de behoefte had om mezelf te ontwikkelen. Sinds 2010 geef ik les aan Academie Artemis. Waar ik het begeleiden van het eindexamen het leukste vind omdat dit individuele trajecten zijn waarbij de student kan doen wat zij-hij echt leuk vind. Naast dit alles heb ik van alles onderzocht en uitgeprobeerd met betrekking tot de Law Of Attraction en zelfontplooiing waaronder EFT. Ik ben inmiddels twee EFT-opleidingen verder en mag mezelf nu een gecertificeerd EFT abundance coach noemen, opgeleid door Carol Look, ook wel de Meryl streep van de EFT-wereld. :- ) En nu ben ik naast mijn freelance werk bezig Rainbowblack Academy op te zetten, voor mij komt hierin alles samen wat ik leuk vind. Psychologie, zelfontplooiing, les geven, creativiteit en zeker ook iets betekenen voor de ander. En heb ik de vrijheid mijn leven zo in te delen als dat bij mij past.

“Everything is in the eye of the beholder.”

– Abraham Hicks ♡

INDIVIDUELE  EFT-COACHING

Soms zijn er momenten in je leven dat je even vast loopt. Momenten dat je net wat meer nodig hebt dan zelfhulptools.
Als EFT coach / counselor help ik niet dienende overtuigingen en emoties los te laten. En positieve emoties en gedachten te versterken zodat je anders met situaties om kunt gaan. En je je simpel weg gelukkiger voelt.

Voor meer informatie kijk op www.rainbowblack.nl of